ПРИ-ЗЕМНИ ХОРА

>> 17 юни, 2009

Ако все по-често се улавяте да мечтаете за живот извън града, премисляте как да избягате по-близо до Земята и Природата, ако „градът тесен за ваш’та душа е” - намирате се на правилното място.

Мисията на проект „При-Земни хора” е да срещне и обедини именно такива кандидат-„бегълци”, които желаят да живеят здравословно и природо-хармонично, холистично, на които им липсва един по-истински, пълнокръвен и съдържателен живот.

Целта ни е да изградим една устойчива общност от млади по дух, инициативни, креативни, мислещи, екологично ориентирани хора, на които вече им е писнало от градските абсурди и отдавна желаят да направят нещо по-радикално по въпроса.

Идеята е заедно да напуснем големия град и да се установим в по-приятна и естествена среда, или казано направо - да се върнем да живеем на село, локално – при Земята.

И тъй като системата не ни дава голям избор в градовете, можем да опитаме да си направим нова, наша, като най-напред създадем принципно различна система социални отношения, социална структура от съвършено нов, устойчив тип – която почива на принципите на взаимността и хармонията с Природата и между самите хора. Хора, които са едновременно приятели, съседи, съмишленици, клиенти и работодатели един на друг. Една интегрирана социална и икономическа мрежа с активно и ефективно действащи връзки, а не аморфно общество.

Продължението тук.

Read more...

  © Gradinka.info 2009

Нагоре